Start dates

Sat 1 Jun Register
Information

Reiki Trainer

Reiki Trainer Reiki Trainer

Een Reiki Trainer is afgestudeerd aan ZoMa Opleidingen te Westervoort. Hij/zij heeft de opleiding tot Holistisch Therapeut met succes afgerond en is daarna een jaar intensief getraind tot Reiki Trainer.

Content

Reiki Trainer worden?

Een Reiki Trainer is afgestudeerd aan ZoMa Opleidingen te locatie Westervoort of Moerkapelle. Hij/zij heeft de opleiding tot Holistisch Therapeut met succes afgerond en is daarna een jaar intensief getraind tot Reiki Trainer. Dit is een door de KTNO erkende 1-jarige opleiding op HBO-niveau. Je zou dit dus kunnen zien als een derde jaar, maar is wel van een hele andere opzet dan de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Wat kan een Reiki Trainer als hij is afgestudeerd?

Een Reiki Trainer heeft minimaal 3 jaar intensief aan zichzelf gewerkt en blijft dat doen, en weet daardoor uit de eerste hand hoe groeiprocessen verlopen. Een Reiki Trainer is een trainer die zijn authenticiteit en uniciteit kan inzetten om Reiki vanuit passie en overgave over te brengen aan zijn cursisten. Een Reiki Trainer ondersteunt de cursisten op een liefdevolle en vakkundige manier. Daarvoor heeft hij (vak)kennis, inzicht en overzicht in huis. Hoe ondersteun je de cursist om zijn zelfhelend vermogen in te zetten zodat hij volledig in zijn kracht komt? Hoe kan je de cursist weer in contact brengen met wie hij in werkelijkheid is? Alles hierover leer je in deze opleiding. Na het volgen van de opleiding ben je een compleet Reiki Trainer.

Price

Price € 2.250,00
Total € 2.250,00

Planning

Module Date From Till Location
Coaching Reiki Trainer Sat 1-6-2024 9:30 15:30

For more information we like to refer you to ZoMa Opleidingen via telephone: 085-4000020 or e-mail address: info@zoma-opleidingen.nl.